Ervaringen van cliënten

Therapie Houten - Therapeut Willi

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Houten – Willi

5 / 5 sterren –
“Ik heb Willi leren kennen als een zeer warme maar kritische coach. Vele fijne uren doorgebracht in haar comfortabele praktijkruimte waarin voor mij ruimte was om te zoeken naar wat voor mij van belang was. Willi bewaakt de grote lijnen en zorgt dat niets onbesproken of onontgonnen blijft. Iedere keer dat ik bij Willi vandaan kwam voelde ik me blij en lichter dan toen ik kwam.”
Therapie Houten – Willi

4 / 5 sterren –
“…het was fijn dat ik bij jou alles kon zeggen, denken en voelen wat er op dat moment speelde.
Ik heb veel geleerd en ben me van veel dingen bewuster geworden. Ik heb weer het vertrouwen dat het goed komt en zie alles weer zonniger in…”
Therapie Houten – Willi

5 / 5 sterren –
“…door de sessies met Willi Soepboer ben ik beter naar mijzelf gaan kijken;
zonder oordeel en gericht op mijn mogelijkheden in plaats van mijn belemmeringen. Wat doe ik? Wat doet de ander en wat gebeurt er tijdens dit contact? De ervaringen uit de sessies gebruik ik vrijwel dagelijks in het contact met mijn familie en collegas. Ik durf nu meer voor mijzelf te gaan staan en voel mij een gelukkiger mens.”
Therapie Houten – Willi

5 / 5 sterren –
“Willi is een vrouw die je op een zorgvuldige manier begeleidt om meer inzicht in je eigen handelen, je diepere drijfveren en jezelf te krijgen. Dit ook in verhouding tot je omgeving (werk/privé) en hoe je je hierin kunt bewegen zonder te ver van je eigen basis ik af te wijken. Ze past haar begeleiding aan op het tempo/mogelijkheden van haar cliënt.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Therapie Houten Ervaringen van cliënten
Het was fijn dat ik bij jou alles kon zeggen, denken en voelen wat er op dat moment speelde ...
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie houten Therapie Houten
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-rbcz
therapie houten Therapie Houten
Boekweit-oord 11
3991 XL Houten
Top